Yleistä

Boxer SpeedDay on kansainvälinen harrasteautotapahtuma, joka järjestetään Kiikalan lentokentällä 18-19.9.2020. Boxer SpeedDayssä voit osallistua autollasi tai moottoripyörälläsi merkistä riippumatta 1/4 mailin ajoharjoitteluun.

Alan yritykset myyvät alueella osia ja varusteita ja yksityishenkilöillä on vapaasti mahdollisuus myydä käytettyjä osia swap-tyyliin. Paikalla on myös FVWAn puoti volkkariaiheisine paitoineen, mukeineen yms.

Radalla toimii lauantaina Kiikalan Grillin järjestämä ruokatarjoilu, joten voit ostaa ruoka-annoksia ja juomia, sekä muuta pientä purtavaa. WC-tilat koostuvat paikalle tuotavasta Bajamaja-kontista, jossa myös käsienpesu / desinfiointipisteet.

Nopeimmat ajoneuvot ja parhaat show & shine – autot palkitaan.

Ohjelma ja palvelut tarkentuvat vielä ennen tapahtumaa!

HINNAT

Pääsymaksu = 15 €

FVWA jäsenet jäsenkortilla 10 € ja alle 15v lapset ilmaiseksi. Hinta kattaa yhden henkilön sisäänpääsyn yhdelle alueelle sekä perjantain, että lauantain ja on sama riippumatta siitä saapuuko alueelle jo perjantaina vai vasta lauantaina.

Ajoharjoittelun ajoneuvokatsastus = 20 €

Myyntipaikka yrityksille = 20 € (swap yksityisille ilmainen)

HUOM!

Portilla käy käteinen ja yleisimmät luottokortit. Kannattaa varata mukaan käteistä ja mielellään tasaraha, jottei portille turhaan synny ruuhkaa.

Tapahtuman järjestää Suomen Volkkariyhdistys ry (FVWA). Lisätietoja: info@fvwa.fi / FVWA puheenjohtaja Jari Kähkönen, puh. 050-3033866

*muutokset aikatauluun ja ohjelmaan mahdollisia.